ISO 18788 забезпечує загальний діловий та оперативний стандарт для провайдерів безпекових послуг, щоб допомогти їм утримувати високий рівень професійної поведінки, та якість послуг в їх діяльності. Це стосується усіх, хто використовує або надає безпекові послуги, включаючи консультативні послуги, фірми фізичної охорони та електронного спостереження.

Переваги ISO 18788 включають:

  • Покращення репутації: Дотримання цього стандарту може покращити репутацію компанії на ринку безпекових послуг.
  • Міжнародний стандарт: ISO 18788 є визнаним на міжнародному рівні, що забезпечує однорідний підхід до управління безпекою.
  • Ризикове управління: Забезпечує методи для ідентифікації, оцінювання та контролю ризиків пов’язаних з наданням безпекових послуг.
  • Дотримання законодавства: Допомагає компаніям виявити і дотримуватися відповідних законів, нормативних актів та інших вимог.
  • Високі стандарти етики та поведінки: Пропонує рамки для забезпечення етичної поведінки та відповідності принципам прав людини.

Всі ці переваги можуть допомогти компаніям стати конкурентоспроможнішими на ринку, втілення цих стандартів також може забезпечити довгострокову стабільність та успіх у галузі безпекових послуг.

Бюро Міжнародної Сертифікації пропонує Вам заповнити заявку на сертифікацію на ISO 18788