Наша країна переживає дуже важкі часи: війна, гинуть військові та цивільні, руйнується інфраструктура.

Але країна живе, працюють підприємства, населення користується транспортом, ходить до магазинів, лікарень, церков та інших місць скупчення людей. І проблеми, що пов’язані з пандемією, нікуди не зникли. Невтішні прогнози щодо зростання захворювань від COVID-19 в  Україні на найближчі місяці.

Тому сьогодні все більше керівників підприємств різних видів діяльності роблять свій внесок у протидію COVID-19. Як ми бачимо з діаграми кількість сертифікатів, виданих органами SIC (Система Міжнародної Сертифікації) по COVID-FREE у відсотковому значенні займає третє місце слідом за ISO 9001 та ISO 14001.

Ми хочемо відмітити високу соціальну відповідальність керівників бізнесу, що сертифікували свої системи протидії COVID-19 за стандартом SIC.COVID-FREE:2020 (з урахуванням ISO PAS 45005:2020 Управління охороною праці Загальні рекомендації щодо безпечної роботи під час пандемії COVID-19») і подякувати їм за турботу за свій персонал, допомогу лікарям та нашій батьківщині за сумлінне ставлення до питань, пов’язаних зі здоров’ям нації.

Процедура сертифікації та заявка: https://www.covid-free.com.ua/