В умовах війни, коли стабільність та довіра стають критично важливими, впровадження антикорупційного стандарту ISO 37001 може служити як стратегічним кроком, так і демонстрацією відповідальності перед власними громадянами та міжнародною спільнотою.

 Що таке ISO 37001?

ISO 37001 — це міжнародний стандарт, який визначає вимоги до системи менеджменту з питань протидії корупції. Він надає організаціям рамки для створення, впровадження, утримання та постійного вдосконалення антикорупційних програм.

Чому він так важливий під час війни?

Підвищення ризиків корупції: В умовах війни, коли багато ресурсів і фінансів спрямовані на військові потреби, існує великий ризик корупції. Це може бути пов’язано з закупівлями, розподілом ресурсів або іншими аспектами управління.

Довіра до уряду: В умовах війни довіра до уряду стає критично важливою. Утвердження антикорупційних стандартів може зміцнити довіру громадян до органів влади.

Міжнародна підтримка: Міжнародні партнери і донори часто вимагають від країн, які отримують допомогу, дотримання певних стандартів, включаючи антикорупційні. Впровадження ISO 37001 може допомогти відповісти на ці вимоги.

Підтвердженням впровадження системи менеджменту протидії корупції є сертифікат на відповідність вимогам ISO 37001.

Отримати цей сертифікат Ви можете звернувшись до Бюро Міжнародної Сертифікації ( члена Системи Міжнародної Сертифікації SIC).

Для отримання більш детальної інформації можете заповнити заявку тут.