Компанія ТОВ “ПАРТНЕРШІП” – одна з небагатьох українських приватних охоронних служб, що отримала сертифікат (#SIC.MS.008.ISO18788.3551) на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 18788. Це є свідченням про високий ступінь відповідальності та ефективності у галузі приватної охорони та безпеки.

Аудитори “Бюро Міжнародної Сертифікації”  – органу сертифікації, що входить в Систему Міжнародної Сертифікації SIC (https://www.sic-global.com), – в рамках сертифікаційного аудиту здійснили перевірку системи управління забезпечення приватної безпеки та охорони ТОВ “ПАРТНЕРШІП”. Головний аудитор Колесніков В.В.  зазначив, що система компанії в достатній мірі відповідає вимогам ISO 18788:2015, а також принципам Міжнародного Кодексу поведінки приватних постачальників послуг з охорони та безпеки (ICoCA).

Охоронна служба надає ряд послуг, включаючи приватну охорону, обслуговування систем безпеки, комплексне обслуговування об’єктів, охорону громадського порядку та безпеки, реагування на спрацювання засобів технічної сигналізації, охорону об’єктів різних форм власності, супровід співробітників кредитно-фінансових установ та послуги забезпечення особистої охорони.

Підприємство “ПАРТНЕРШІП постійно вдосконалює свою діяльність та забезпечує найвищий рівень безпеки для своїх клієнтів.

Перевірити статус сертифікатів SIC можна в електронному реєстрі за посиланням: https://www.sic-global.com/reg-2/.