Допомагати людям – добра справа. А професія медика – найгуманніша, адже вона покликана стояти на сторожі людського життя. Саме медики дарують здоров’я людям, рятують від різних хвороб. Тому образ медика в уяві багатьох людей пов’язаний із надією та захистом. Кажуть, що лікар – це посередник між людиною та Богом. Справді, у багатьох ситуаціях медпрацівник є останньою рятівною інстанцією для хворого. Клятва Гіппократа спонукає людей у ​​білих халатах подолати всі емоції та особисті проблеми, щоб виконати свій обов’язок. Лікар часто лікує не тільки тіло, а й душу людини, вселяючи в її серце віру та надію. І це не можуть не цінувати ті, кому медики дарують радість одужання чи покращують якість здоров’я та життя.

У сьогоднішній реаліях професія лікаря набула ще більшої значущості – вони рятують життя нашим хлопцям з ЗСУ, ТРО не дивлячись ні на що, часто навіть ризикуючи своїм власним життям! Низький уклін вам, наші янголи охоронці!

Дорогі медичні працівники, команда SIC, вітає вас зі святом і бажає міцного здоров’я, оскільки і наше здоров’я тоді буде під захистом! Успіхів вам на роботі, бо від цього залежить швидкість нашого видужування!