Провідне підприємство на українському ринку у сфері охорони праці та промислової безпеки ТОВ «НАУКОВО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ОБ’ЄКТІВ НАФТОГАЗОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ» успішно пройшло сертифікаційний аудит системи менеджменту якості на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 та системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці на відповідність вимогам міжнародного стандарту  ISO 45001:2018.

Перевірку здійснювали аудитори органу сертифікації «БЮРО МІЖНАРОДНОЇ СЕРТИФІКАЦІЇ», що нотифікований у Системі Міжнародної Сертифікації SIC. У процесі аудиту було визначено, що вище керівництво НТЦ забезпечило розробку і підтримку високих корпоративних цінностей, правил і етики поведінки; надання персоналу необхідних ресурсів, навчання, відповідальності і повноважень, встановлення необхідної звітності; дотримання усіх норм професійної безпеки.

Головними рисами підприємства є розуміння особливостей ведення бізнесу в Україні та усвідомлення реалій країни в поєднанні з бездоганною професійною репутацією і досвідом, визнаним нашими клієнтами.