Для отримання роботи Ви відправляєте потенційному роботодавцю своє резюме, в якому вказуєте в доповненні до основної (базової) освіти відомості про різноманітні пройдені Вами тренінги, для того щоб продемонструвати свою зацікавленість в особистому та професійному розвитку.

Але при цьому важливо пам’ятати, що при наймі співробітника на роботу для багатьох роботодавців має значення, чому Ви навчилися, а не сам формат навчання: онлайн або офлайн.

У обох форматів є свої незаперечні переваги, але є і недоліки. Результат залежить від предмета, від цілей навчання, від базових знань того, хто навчається, від необхідності застосовувати отримані знання у своїй виробничій діяльності і від багатьох інших чинників.

Онлайн-тренінги SIC призначені для освоєння специфічних знань по системам менеджменту, що впроваджені та функціонують на підприємствах.

Чому онлайн? – займатися онлайн можна у своєму ритмі. Ті, що навчаються не обмежені часовими рамками і в будь-який момент можуть повернутися до вже вивченого (повторити матеріал), детально розібрати складну тему і швидко пройти вже знайомий матеріал.

Ознайомитися з переліком курсів SIC та заповнити онлайн заявку на навчання можна тут: https://bic-cert.com.ua/navchannya/