17 листопада 2020 року ТОВ «Виробнича база «Левадник» (місто Полтава), основним видом діяльності якого є виробництво та надання в оренду різноманітної техніки та обладнання, успішно пройшло аудит і отримало сертифікат на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015 («Системи менеджменту якості»).

Аудит підприємства провела компанія «Бюро Міжнародної Сертифікації» – нотифікований орган в Системі Міжнародної Сертифікації S.I.C. Global Inc. (System of International Certification).

За його підсумками орган сертифікації видав сертифікат SIC.MS.008.ISO9001.1874 чинний до 16 листопада 2023 року зі щорічним підтвердженням.

«Впровадження стандарту ISO 9001 дозволить виробничій базі «Левадник» максимально продуктивно задовольняти потреби клієнтів, раціональніше використовувати часові та грошові ресурси, отримувати переваги при участі в тендерах, підвищувати лояльність до компанії з боку владних структур та надавати товари і послуги кращої якості», – пояснив керівник «Бюро Міжнародної Сертифікації» Андрій Богонос.
#БМС, #Левадник, #sic, #sicglobal, #iso, #certification #