10 жовтня відзначається День працівників стандартизації та метрології України!
System of International Certification(SIC) вітає всіх стандартизаторів та метрологів з прийдешнім святом!
Ваша праця надзвичайно важлива, адже Ви гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, тварин, рослин, а також майна та охорони навколишнього середовища, створюєте умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяєте усуненню технічних бар’єрів у торгівлі.

Стандарти допомагають випускати продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях виробництва.

Ваша діяльність асоціюється із міцним, надійним прикладом, зразком, до якого має прагнути кожен виробник та науковець.

Стандартизація та метрологія є невід’ємною ланкою національної економіки, потужним рушієм її подальшого розвитку. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність нашої країни, інтеграція у світовий простір, вирішення найважливіших соціальних завдань. Ваш професіоналізм і самовідданість заслуговують глибокої вдячності та високої шани в суспільстві. Завдяки цьому помітно вдосконалюється національна система технічного регулювання у форматі європейських та міжнародних вимог і стандартів, а життя наших громадян стає якіснішим і безпечнішим.


Бажаємо Вам здоров’я, щастя і благополуччя, успіхів на професійній ниві та злагоди у родині, ніколи не зупинятися на досягнутому та впевнено йти до поставленої мети!
Бажаємо Вам творчих успіхів на благо розвитку і процвітання України!
biccert sicglobal sic global