ISO 41001 «Управління об’єктами – Системи управління – Вимоги з настановою з використання» (Facility management –Management systems – Requirements with guidance for use) – це міжнародний стандарт управління об’єктами, запроваджений у 2018 році.

Після витрат на персонал найбільшими витратами для більшості організацій державного та приватного секторів є утримання та утримання робочого місця. ISO 41001 був розроблений, щоб допомогти організаціям запровадити найвищі стандарти управління приміщеннями для зниження витрат і підвищення ефективності.

Стандарт може бути використаний організацією будь-якого виду діяльності, яка зацікавлена у результативному управлінні об’єктами, послідовному задоволенні потреб своїх зацікавлених сторін та прагне бути стійкою у глобальному конкурентному середовищі.

Впровадження ISO 41001:2018 знижує ризики, пов’язані з людським фактором, мінімізує помилки, забезпечує продуктивну та системну роботу та робить бізнес прозорим та зрозумілим і для компанії та для клієнтів. Також значною перевагою стане можливість скоротити витрати за рахунок оптимізації системи.

Поліпшення системи управління об’єктами, її результативність та ефективність досягається за рахунок стандартизації послуг та визначення зрозумілих та універсальних критеріїв оцінки процесів їх виконання, структурування взаємовідносин організації із замовниками та постачальниками, розробки узгоджених стандартів інформації та даних.  ISO 41001 – це ефективний інструмент безперервного поліпшення сервісів та здійснення превентивних дій зниження ризиків.

Стандарт щодо управління об’єктами також спрямований на охорону навколишнього середовища, турботу про здоров’я та благополуччя всіх компаній, підприємств, які працюють з організацією або зацікавлені в її діяльності, що покращує її репутацію та ставлення до неї суспільства та держави.

Подати заявку можна: Заявка ИСО 41001 | БЮРО МЕЖДУНАРОДНОЙ СЕРТИФИКАЦИИ (bic-cert.com.ua)