У зв’язку з виходом міжнародного стандарту ISO/PAS 45005:2020 «Менеджмент охорони здоров’я та забезпечення безпеки – загальні рекомендації щодо безпечної роботи під час пандемії COVID-19», що містить рекомендації з управління ризиками, що виникають у зв’язку з COVID-19, для захисту здоров’я, безпеки і благополуччя, пов’язаних з роботою, пропонуємо вам розширити свою систему менеджменту, щоб забезпечити постійне, безперервне поліпшення і гарантувати, що підприємство реагує на зміну різних фаз пандемії.

На підставі рекомендацій ISO/PAS 45005 розроблений новий стандарт SIC.COVID-FREE:2020 «Система протидії COVID-19. Спеціальні вимоги для організацій ».

Для розширення вашої системи менеджменту, пропонуємо вам пройти сертифікацію за стандартом SIC.COVID-FREE: 2020. https://www.covid-free.com.ua/

Також є можливість пройти дистанційне навчання уповноважених за системою протидії COVID-19 на підприємствах. Після проходження навчання ви отримаєте сертифікат уповноваженого по системі протидії COVID-19 і комплект документації (протиковідна програма, процедури, рекомендації).

Контактні дані:

info@bic-cert.com.ua

067 692 96 91