20 жовтня 2020 року ФОП Ясменко Олександр Миколайович (місто Київ), основними видами діяльності якого являється комплексне обслуговування житлових та промислових об’єктів, отримав сертифікат на відповідність вимогам стандарту SA 8000 (Соціальна відповідальність).
Аудит підприємця провела компанія «Бюро Міжнародної Сертифікації» – нотифікований орган в Системі Міжнародної Сертифікації S.I.C  global (System of International Certification).
SA 8000 – це стандарт для оцінки соціальних аспектів систем менеджменту. Він розроблений на основі Всесвітньої декларації прав людини, Конвенції Міжнародної організації праці (МОП), а також конвенції США з прав дитини. Вимоги стандарту можуть бути впроваджені в компаніях незалежно від їх розміру, сфери діяльності та місця розташування.
«Впровадження цього стандарту дозволить підприємцю значно поліпшити кадровий склад, покращити умови праці та підвищити її продуктивність, знизити соціальні ризики та встановити комфортний психологічний клімат. Крім цього, впровадження SA 8000 значно покращить імідж компанії та її репутацію, що в наш нелегкий час є запорукою успішного розвитку бізнесу», – зазначає керівник «Бюро Міжнародної Сертифікації» Андрій Богонос.
За підсумками проведеного аудиту орган сертифікації прийняв рішення видати сертифікат SIC.MS.008.SA8000.1831 від 20.10.2020 року до 19.10.2023 року з щорічним підтвердженням.

#SA8000, #Бюроміжнародноїсертифікації, #сертифікація, #sic, #sicglobal,

 

#sic global